مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور و ماشین

در حاشیه اتوبان امام علی تقریبا باسرعت 50یا60 کیلومتر بر ساعت با موتور داشتم مسیرم رو میرفتم که دم یه فرعی یه پراید از بقل بهم زد من و دوستم که ترک موتور بود پرت شدیم و کمی آسیب دیدیم میخواستم بدونم مقصر کیه و اینکه من گواهینامه و مدارک نداشتم اگه زنگ میزدیم و افسر میومد من مقصر شناخته میشدم؟؟؟
و اینکه بگید اگه افسر میومد موتور رو میخوابوندن پارکینگ؟؟؟؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
احراز تقصیر سفت با افسر راهنمایی و رانندگی یا کارشناس دادگستری تعیین ای از سوی مرجع رسیدگی کننده صالح میباشد لاکن مستحضر باشید که نداشتن گواهینامه ارتباطی با احراز تقصیر ندارد و در صورتی که مقصر شناخته نشوید صرفاً جزای نقدی مجازات رانندگی بدون گواهینامه در انتظار شماست اما ارتباطی به احراز تقصیر مقصر حادثه ندارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

کارشناس راهنمایی و رانندگی مقصر را تعیین میکند . اگر مقصر نباشید بعلت نداشتن گواهینامه جریمه میشوید