مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین

سلام
ساعت 6غروب بود از خیابان 20متری دو طرفه میرفتم ازسمت راست که یدفه یه ماشین از فرعی سمت چپ در اومد بره تو فرعی روبروش یدفع اومد تو لاین من من ترمز گرفتم وسط ماشین بودم اومدم بگیرم سمت عقب ماشین که رد کنم اون سمت خیابونم ماشین بود خواستم از وسط خیابون خط سفید رد کنم که دسته موتور گیر کرد به بغل ماشین و بر خورد کردمو سپرشم کنده شد منم با موتور پرت شدم اونور خیابون و زانوم شکست و طرف بیمه داره به نظر شما مقصر کیه
از بغل زدم جای دسته موتورم گوشه ماشینش هست اونجا نیرو انتظامی اومد گفت مقصر اون ولی هنوز جواب اصلی ندادان بهم چند نفرم اونجا گفتن مقصر اونه چون تو داشتی راهتو میرفتی اون اومده جلو راحت میخوام بدونم درسته یا نه
ممنون از عوامل و پاسخ دهنده

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام این مورد در تخصص افسر انتظامی است