مشاوره حقوقی رایگان - برخورد موتوری از پشت به ماشین

باسلام.
من در اتوبان حرکت میکردم و سرعت مجاز داشتم و در لاین یک بودم.
یه موتوری که با چندتا موتورسوار دیگه کورس گذاشته بود و سرعتش بالا بود خواست از سمت راست من سبقت بگیره.
من چون لاین یک اتوبان بودم سمت راستم هیچ فضایی نبود و گاردریل بود. موتورسوار ناگهان سرعتش رو کم کرد و از پشت به ماشین من خورد. شیشه چراغ عقب ماشین من هم شکسته شده. من در محل تصادف واینستادم چون نگران بودم موتورسوار و سایر موتورسوار دیگه اذیتم کنند.
بعد از 5 6 دقیقه که دور زدم و به محل تصادف برگشتم دیدم هیچ اثری از موتورسواران نیست.
با پلیس تماس گرفتم و امدند و به کلانتری هم رفتم و اعلام کردم که چه اتفاقی افتاده و صورت جلسه ای نوشتند.
میخواستم بدونم که ایا اون موتورسوار میتوانه از من شکایت کنه؟ و ایا مقصر منم؟
ایا اگر اسیبی دیده باشه میتونه از من شکایت کنه؟ تا چند روز نهایتا میتونه شکایت کنه؟
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام مطابق تعریفی که کردید موتور سوار از پشت به شما برخورد کرده است و مطابق قانون مقصر است پس هیچ تقصیری برای شما مفروض نیست تا بتواند علیه شما شکایت کند