مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام، با احترام. در سال 1388 ،زمینی به مبلغ 65 میلیون تومان با وکالتی که از پدرم داشتم فروختم، بعد از ده سال معلوم شد پدرم این زمین را به شخص دیگری فروخته بوده(البته من این موضوع را نمی دانستم)،قیمت فعلی امروز زمین یک میلیارد تومان است،به تازگی که فروشنده دوم باخبر شده، ادعا دارد که زمین را از من میخواهد که با وکالت پدرم فروخته ام ،چگونه دفاعی میتوانم در برابر این فروش بی اطلاع بکنم، و اگر محکوم شوم چه قیمتی باید بپردازم. ممنون از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با اثبات اینکه از موضوع بی اطلاع بودید وثمن را نیز به پدرتان تحویل دادید،می توانید تمام مسئولیت را گردن پدر بگذارید.یاالله