مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

سلام بنده نامزدم به علت داشتن گاز اشک اور به مدت 15ماه بهش حبس دادن و ما بعد گذشتن دو ماه و 14روز براش درخواست عفو رهبری دادیم مراجعه کردیم به سازمان عفو و گفتن که مدارک کامله و ارسال شده به مراجع قضایی مربوطه مراجعه کردیم به قاضی اجرای احکام و گفتن چیزی به دستشون نرسیده میخواستم راهنماییم کنید که برای پیگیری این موضوع باید کجا مراجعه کنم که روند سریع تری داشته باشه ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام روال کاری همینه . فقط از پست قضایی پیگیر پرونده تان باشید اگر جایی تحویل داده شده حتما در دفترشان رسید اخذ کرده اند