مشاوره حقوقی رایگان - خودرو سالم خریدم ولی تصادفیه

سلام. طبق حرف شما من امروز رفتم اظهارنامه دادم و دو روز دیگه میتونم دادخواستمو بدم. متن اظهارنامم به این شرح نوشتم.
اینجانب ر.ب به کد ملی ..... در مورخ 9/3/99 یک دستگاه وانت پیکان از اقای ...... به کد ملی ..... فرزند .... خریداری نمودم در سایت که قولنامه را طوری نوشت که اگر 10/3 در محضر سند نزنیم بیعانه دو میلیون تومان هزینه ضرر و زیان میشود و قولنامه فسخ میشود و باطل. سند زدم و رفتم ولی یک هفته بعد فهمیدم ماشین سالم خریداری کردم تصادفی و شاسی اش عوض شده و فروشنده گیربکس و دیفرانسیل و چهار شاخ را باقیر پر کرده که نشان خرابی ندهد. 37500000 تومان خریداری کردم که کارشناس مبلغ واقعی انرا 30000000 تومان درصورت سالمیش و فنی سالم تعیین کرد و گزارش کارشناس هم هست.
لازم به ذکر است که در تعویض پلاک متوجه تصادفی بودن شدم و به فروشنده خواستار پس گرفتن شدم ولی مرا امروز و فردا میکرد و با sms میتوانم نشان دهم.
اظهارنامه خود را مبنی بر گران فروشی و تصافی بودن ماشین و ایراد فنی ماشین از فروشنده اقای ...... اعلام مینمایم.
حالا برای دادخواست متنش چطوری باید بنویسم؟ امکان پیشرفتن حرفم و فسخ قرارداد و پس گرفتن پولم هستش؟ باز هم از لطف و همراهی شما بزگوار ممنونم و سپاسگزارم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

قاعدتا طرف میبایست خودرو سالم وبی نقص در اختیار شما قرار میداد و شما محق هستید