مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

سلام. من دختری هستم که 2 سال شده عقدم و در دوران عقد هم رابطه ی جنسی کامل با شوهرم دارم و مشکل من اینه که شوهرم راضی نمیشه مراسم عروسی بگیریم و دائم مراسم عروسی رو عقب میندازه. به نظر شما دلیلم برای طلاق از ایشون قانع کننده هست یا خیر؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل بلاتکلیف گذاشتن زوجه در دوران عقد طلاق به دلیل بلاتکلیف گذاشتن زن طلاق از طرف زن طلاق در دوران عقد طلاق قوانین طلاق