مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طریق مهریه

سلام و وقت بخیر. آذر 98 درخواست طلاق دادم و مهریه رو اجرا گذاشتم. وکیل گرفتم. ولی از اون تاریخ تا به الان حتی یکبار هم ابلاغیه نیومده که برم دادگاه برای مهریه. ابلاغیه برای طرفم رفته وکیل گفتن که ادرس نداره. در صورتی که ثبت ثنا داره و ابلاغیه باید الکترونیکی براش ارسال بشه تا اینکه اردیبهشت 99 ابلاغیه رو از طریق دادگاه روزنامه کردیم. روزنامه استان. 10 روز از روزنامه هم گذشت و خبری ازش نشد. وکیلم میگه باید دوباره استعلام از حسابش و املاکش بگیرم. من تمام مراحل رو انجام دادم. عاجزانه تقاضا دارم راهنماییم کنید که من باید چکار کنم. الان یکساله که من اقدام کردم و پیش نرفتم. آیا وکیلم راه رو درست رفته یا خیر؟؟؟ از چه طریقی وارد بشم که نتیجه بگیرم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر طرف مقابل ثبت نام ثنا داشته باشد ،نیازی به نشر آگهی وجود ندارد.