مشاوره حقوقی رایگان - سفته اجرا گذاشته شده

با سلام بنده بعد از سه سال ازدواج با همسرم برای چندمين بار به مشکل خوردیم الان مادربزرگ ایشون تعداد هشت فقره سفته به مبلغ جمعا هفتاد میلیون از بنده اجرا گذاشته که اصلا از این سفته ها خبر ندارم تمامی قسمت سفته با خط دیگری پر شده و امضا کپی امضا من را زده اند همچنین اثر انگشت امضاها آنقدر شبیه به امضا خودم هست که بنده رو به شک انداخته
ممنون میشم راهنماييم کنيد

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در جلسه اول رسیدگی در دادگاه نسبت به صحت و اصالت سفته ها و امضای ذیل ایراد وارد کنید.