مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر مجرد کارمند

سلام،
من کارمندم ولی تا حالا ازدواج نکردم و با مادرم زندگی میکنم، از 6ماهگی جدا شدن و پدرم حضانت منو رو قبول نکرده هیچ‌وقت،من 8سال پیش شکایت کردم 300 تومن نفقه بستن، تا الان همونو داده!
سوالم اینه الان با این‌که کارمندم می‌تونم برم برای افزایشش دوباره شکایت کنم؟
دلیلم مشکلات خونه ناپدریه و اینکه اینجام دیگه نمی‌تونم بمونم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر چه نفقه اولاد بر عهده پدر می باشد ولی کس مستحق نفقه است که ندار بوده و نتواند با اشتغال به شغلی وسایل معیشت خود را فراهم نماید و از طرفی دیگر نیز کسی که هم ملزم به دادن نفقه است باید متمکن از دادن نفقه باشد و با دادن نفقه معیشت خودش دچار مضیقه نگردد