مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

با سلام و احترام و خدا قوت
ببخشید مزاحم شدم بنده بازنشسته هستم و برای امرار معاش از تخصص در امر خرید و فروش ماشین استفاده می کنم و دو تا سوال دارم .
1- در صورت درخواست دوستان و با توافق قبلی اگه اتومبیلی بنام خودم قولنامه ای بخرم و با قیمت بیشتر به شخص درخواست کننده بفروشم و در این بین مبلغی سود حاصل گردد حکم این موضوع چیست ؟
2- حالا اگه در این خرید و فروش شخص درخواست کننده پس از خرید اتومبیل از بنده بنا به هر دلیل با شخص فروشنده که من از ایشان ماشین را قبلا خرید م تماس بگیرد و مبلغ اصلی خرید بنده را بپرسد این چه حکمی دارد .
تشکر و سپاس