مشاوره حقوقی رایگان - مالکيت ملک ارثی

سلام. يکی از ورثه با قولنامه مدعی مالکيت بر سر نصفی از مغازه رو دارد.
از پدرم در زمان حياتش درخواست کرده بود که برای گرفتن پروانه کسب لازم است که قولنامه ای بينشان نوشته شود.
در متن قولنامه قيد شده که
اينجانب ... به نور چشمم ... در کمال هوشياری و سلامت عقل و اختياری که دارم شرعی و قانونی فروخته ام يک باب مغازه از ملک شخصيم را به شرح ذيل به قيمت توافق شده به نرخ روز به دارنده اين مدرک نور چشم خودم ... فرزند ...
که وجه مورد معامله را نقدا دريافت نمودم مغازه از روز جاری از يد من خارج و در اختيار خريدار قرار گرفته است. و هيچ ادعايی ندارم.
جهات اربعه
1-شمالا جاده اسفالت 2-جنوبا به حيات مسکوني خودم 3-شرقا به حيات خودم 4-غربا به مغازه خودم
قابل ذکر است
کل مغازه 80 متر و داراي سند مالکيت است. و حدود 30 متر در تصرف مدعی است.
ايا متن اين قرارداد صحيح است؟
ايا ميشود صوری بودن و بطلان معامله رو اثبات کرد؟
ايا قيد نشدن مبلغ و مساحت نشان از معامله صوری يا باطل نيست؟

پاسخ ها :

ادعای مالکیت یکی از ورثه معامله صوری ابطال معامله صوری قید نشدن ثمن در معامله قید نشدن متراژ در معامله مالکیت ملک ملک ارثی ارث