مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده مهریه

سلام خسته نباشین، من سال 92 جدا شدم و پرونده مهریم سرخس بود و حکمی که بریده شد یک چهارم حقوق همسرم بود به صورت ماهانه، اون زمان حدود سه،چهار میلیون حقوق داشت ، ولی از همون ابتدا 185000 تومن واسه من واریز میشه، من چون مشهد هستم فرصت رفتن به سرخس و رسیدگی به اجرای حکم و ندارم، سوالم اینه که میتونم از همینجا یعنی مشهد و از طریق دادگاه درخواست بدم تا پروندم و بفرستن مشهد، یا اینکه حتما باید برم سرخس، با توجه به اینه محل کار همسر سابقم سرخس ولی شرکت پیمانکاری که استخدامش کردن و الان مهریه من و واریز میکنن مشهد، ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در سیستم قضایی چیزی به نام ارسال پرونده نداریم.
شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه بدهید و چون اصل پرونده تقسیط مهریه سرخس بوده دادخواست تعدیل هم باید سرخس داده بشه.
اما با توجه به ماده 12 قانون حمایت خانواده شانس خود را امتحان کنید و در محل اقامت خودتان دادخواست دهید شاید پذیرفته شد.