مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به بیمه بیکاری

سلام وقت شما بخیر همسرم به یک بیماری خونی مبتلا شده چون در کارخانه کار میکند و با مواد شیمیایی در تماس هستند دکتر خون و آنکولوژی نامه ای به کارخانه نوشتند مبنی بر اینکه جای همسرم عوض شود و از آنجایی که محصول کارخانه تولید فیلتر و لوازم ماشین میباشد مدیر کارخانه به همسرم گفتند با شما قرارداد جدید نخواهند بست چون از نظر بیمه برایشان مسئولیت دارد همسرم حدود هفده سال سابقه دارد آیا مدیر کارخانه میتواند همچنین کاری انجام دهند از طرفی اگر همسرم بیکار شوند بیمه بیکاری 70درصد حقوق را به ایشان میپردازد که در حقوق بازنشستگیش تاثیر میگذارد و دیگر اینکه معلوم نیست سختی کار برایشان لحاظ شود یا نه، لطفا مرا راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قرارداد همسرتان دایمی تلقی میشود خیر کارفرما چنین حقی ندارد . برای سختی کار از همین حالا با مراجعه به سایت اداره تعاون و ثبت نام در قسمت مربوطه اقدام کنید