مشاوره حقوقی رایگان - زن مطلقه اگه بشه مهریه شو میتونه بعد طلاق بگیره

اگه زنی درخواست طلاق بده و مثلا اگه باهاش موافقت بشه در طرف دادگاه ایا زن وقتی مطلقه بشه جریان مهریش چی میشه ایا میخوادش یا دادگاه باید بذلش کنه که طلاق بگیره

پاسخ ها :

مطالبه مهریه بعد از طلاق مهریه بعد از طلاق دریافت مهریه بعد از مطلقه شدن مهریه طلاق قوانین مهریه