مشاوره حقوقی رایگان - چک که به شورای حل اختلاف رفته است

سلام من یک فقره چک به مبلغ 1700000تومن کشیدم و یکی از دوستان پشت امضا شده است اما در حال حاضر توانایی پرداخت ندارم و شورای حل اختلاف برای من وقت دادرسی گذاشته است. چه کاری میتوانم انجام بدهم و چه راهی پیش رویم میتواتید بگذارید؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما مدیون هستید و شرعا و قانونا ملزم به پرداخت دین هستید و دارنده چک می تواند از امضا کننده پشت چک نیز وجه را مطالبه نماید در هرحال اگر محکوم شدید و اجراییه صادر شد در مهلت قلنونی 30 روزه می توانید اعسار به همان شورا بدهید تا قسطی شود