مشاوره حقوقی رایگان - احتساب "حداقل یک بار" ارتقای مدرک تحصیلی (مدرک اخذ شده ی مرتبط؛ در زمان قبل از استخدام)

با عرض سلام و خسته نباشید
ما فرهنگیان شرکت کننده در آزمون استخدامی سال 97، قادر به ارتقاء مدرک حتی برای یک بار (مطابق بخشنامه ارتقاء مدرک) هم نیستیم. در سال 97 (بر خلاف سال 96) طبق بند 6 در صفحه 10 دفترچه استخدامی، صراحتاً به افراد دارای مدرک بالاتر، اجازه­ شرکت در آزمون داده شده است، و ما نیز با دارا بودن مدرک دکتری، در این آزمون با مدرک کارشناسی ارشد شرکت کردیم. اما اکنون که بر اساس بخشنامه­ احتساب مدارک تحصیلی کارمندان، خواستار اعمال و ارتقای مدرکِ بالاترِ مطابق با مقطع و رشته قبلیِ ثبت نامی هستیم، متأسفانه با این مانع مواجه شده­ ایم که در بخش­نامه­ ی احتساب مدرک کارمندان در حین خدمت، صادر شده از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به شماره نامه 170061 مورخ 24/12/1393، هیچ تبصره­ ای شامل حال ما نشده و سازمان­های آموزش و پرورش مناطق مختلف کشور، از اعمال و ارتقای مدرک، خودداری کرده و این بخش از کارمندان سیستم آموزشی را حتی از یک بار ارتقای مدرک هم محروم می ­نمایند.
لذا درخواست داریم که ما را در این مسیر، راهنمایی فرموده ودر راه رفع این دغدغه، ما را یاری نمایید. سپاس بسیار

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام. اگر مانع کارشما صرفا بخشنامه یا مصوبه داخلی است وقانون نیست میتونید ابطال بخشنامه رو از دیوان عدالت اداری بخواهید.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)