مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی بدون داشتن مدرک

با سلام
همسر بنده بدون اذن اجازه بنده وسایل پسرخاله اش را که ابزار بودن یک سال و نیم پیش به منزل بنده اوردن و در طبقه همکف انبار کردن وسایل به دلیل شراکتی که داشتن به دستور دادگاه به جای امن میبایستی اورده شوند و کسانی امانت دار بشوند که امانت دار مادر خانمم با چند نفر دیگر شدن و بنده هیچ اطلاعی نداشتم بعد از گذشت یک ماه بنده خبردار شدم که این کار کردن که گفتم سریعا وسایلشان را ببرن ولی اونها گفتن دو سه ماه دیگه میان میبرن طی این دوماه بخشی از وسایل سرقت شدن و با کمی از وسایل بنده که بنده سریعا اعلام سرقت کردم که مامورین آگاهی حضور پیدا کردن و گفتن صحنه جرم صحنه سازی بوده .. ولیکن بعد از گذشت دو روز بعد از اعلام سرقت بنده . پسر خاله همسرم تو همون پرونده به بنده اتهام دزدی زدن که پرونده در جریان افتاد و دوباره پس از سه روز همسرم گفت وسایلشان پیدا شده و امدن الباقی وسایل را بردن .. الان پس از گذشت یکسال و نیم دوباره روی همون پرونده که به من اتهام دزدی زده بودن و پرونده در آگهی بود دوباره به جریان افتاده و گفتن بنده وسایل سرقت شده را تحویل دادم و تعدادی از اجناس را تحویل ندادم و در طول این یکسال بنده خورده خورده وسایلشان را میدادم به همسر که تحویل پسر خاله اش بده بنده در اگاهی گفتم تمامی حرفهای ایشان دروغ میباشد چگونه میتوان اثبات کنم که دروغ میگوید چکار بکنم من با همسرم به مشکل خوردیم دوماه پس از سرقت وسایل و اصلا من با همسرم در ارتباط نبودم و با این روش میخوان به بنده ضربه بزنن و هیچ مدرکی از بنده ندارن که بنده چنین کار زشتی انجام دادم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، اگر مدرکی مبتنی بر سرقت علیه شما نباشه وشاهد یا دلیلی هم نباشه قابلیت اثبات نداره ولی دادگاه میتونه به استناد علم قاضی رای بده، اگر موضوع حساس ونگران کننده شده باید حتما نسبت به اخذ وکیل اقدام کنید چون مجازات سرقت غیر از استرداد اموال یا قیمتش حبس هم داره،(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)