مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه رسیدگی

سلام خسته نباشید
من یه پرونده دارم مزاحمت تلفنی یک بار حکم جلبم اومد رفتم دادگاه با یه فیش حقوقی ازاد شدم حالا پیام اومده واسم میگه ابلاغیه وقت رسیدگی منظورشو نمی‌دونم لطفاً راهنمایی کنید
باتشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر ثنا دارید مراجعه کنید به سامانه و برگ احضاریه رو اخذ کنید ودر روز جلسه رسیدگی هم باید حضور داشته باشید واز خودتون دفاع کنید.صادقی زاده وکیل