مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی

سلام وقت بخیر
ببخشید پدرم در روستایی یک تکه زمین که از پدرش مانده بود را ساخته و مدت بیست سال در آنجا زندگی کرده و حالا موقع تقسیم ارث برای اینکه عمویم سهم باغ را از او نگیرد برای خاتمه دادن به دعوا رفته امضا کرده که خانه مال عمویم شود در حالی که خانه را مادرم ساخته و فقط زمین مال پدرم بوده حالا ما چه طور میتوانیم خانه را پس بگیریم یا هزینه های ساخت را بگیریم چون عمویم زیر بار نمیرود.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با توجه به جمیع مدارکی که برای ادعای خود دارید و البته نحوه تقسیم ما ترک و ... میتوانید خلع ید ملک و یا ثمن اعیانی را مطالبه کنید .

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام پدرتون چرا امضا کرده که مال عموتون بوده ؟ اقداماتتان قانونی نیست در صورت صحت ادعایتان با مراجعه به وکیل و تقدیم دادخواست حقوقی احقاق حق کنید نتیجه میدهد