مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

سلام. من خانه ای را سه دانگ سه دانگ با کسی شریک هستم و او درخواست فروش ملک مشاع داده است. من خودم میخواهم خانه را بخرم. میخواستم بپرسم چه جوری باید از زمان مزایده ملک با خبر بشم و در کدوم روزنامه مزایده منتشر میشه؟

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

با سلام. می‌توانید با مراجعه به اجرای احکام شعبه ای که رای فروش ملک رو صادر کردند از نحوه ی اجرا و کارشناسی و زمان مزایده باخبر شید. قبل از هرچیز به دفاتر خدمات قضایی شهر خودتون به همرا کارت ملی مراجعه کنید و سامانه ثنا رو ثبت نام کنید از طریق پیامک تمامی اخطاریه و ابلاغیه ها به شما پیامک داده میشه.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به سابقه یابی دادگستری محل وقوع ملک و نهایتا اجرای احکام از زمان مزایده و مبلغ آگاه خواهید شد