مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام.
من صاحب خودوری پراید هستم و این خودرو مدت سه ساله که در آژانس و برای سرویس مدرسه به کار گرفته شده میشه گفت تمام خرج و مخارج خونه از همین راه بوده.
برچسب سرویس مدارس و کارت تاکسیرانی هم داره ماشینم. الان خانم بنده رفتن و برای مهریه توقیف کردن خودرو رو. آیا قانون راهی داره که این خودرو که وسیله کسب درامد من بوده رو به خانم واگذار نشه برای مهریه و این شخص رو بیکار نکنند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله با ارایه گواهی های مربوط به 3 سال و استشهادیه تنظیمی ، رفع توقیف نمایید .