مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری و خطرات سفته

سلام بنده چند روز پیش برای استخدام یک شرکت تولیدی کپی مدارک و سفته ده میلیونی دادم کارگزینی حین امضا کردن قرارد بهم گفت سفته شما دو سال بعد از تسویه تون میدیم منم قرارداد و امضا کردم رسید سفته رو امضا کردم یه روز کار کردم فرداش پدرم بخاطر نگهداری سفته نذاشتن برم قراردادمو هم تا اخر این ماه بسته بودن الان چند روزه نمیرم سرکار میگم سفته رو بدین نمیدن هی امروز فردا میکنن فک کنم منتظرن قراردادم تموم بشه من الان چیکار کنم ادامه بدم کار کنم یا نه ؟؟ چه خطراتی داره نگهداری سفته ؟؟ من تا زمانی که قصوری در انجام کارم نداشته باشم بازم سواستفاده های دیگه ای هم میشه کرد ؟؟ حقوق و مزایا هم طبق قانون کار با بیمه بود اگه راهنماییم کنید ممنون میشم اگه بعده قراردادم که نمیرمم سرکار بازم سفته رو ندن چه اقدامی بکنم ؟؟ تو اون رسید هم نوشته بودن بعده دوسال میدیم منم هل شدم امضا اثرانگشت زدم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سفته را برای ضمانت حسن انجام کار گرفته بودند بکار خود ادامه می دادید . کارفرما زمانی می تواند روی سفته ها اقدام کند که شما خسارتی به کارفرما وارد کنید . با طرح دادخواست استرداد سفته از طریق دادگاه اقدام کنید