مشاوره حقوقی رایگان - توقیف منزل برای مهریه

با سلام بنده مهریه خود را اجرا گذاشتم همسرم خانه ای داشت که دست مستاجر بود و خودمان جای دیگری اجاره کرده و زندگی میکردیم ایا این خانه که دست مستاجر است و همسرم امکان بلند کردن مستاجر را ندارد برای مهریه جزو مستثنیات دین محسوب میشود یا خیر؟
سوال دوم اینکه اگر بعد از ابلاغ حکم اجرا گذاشتن مهریه ایشان این خانه را فروخته باشد میتون از ایشان شکایت فرار از دین کرد؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

مستثنیات نیست چون دست مستاجره واگر فروخته باشه فرارازدین کرده. (جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)