مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زنا با زن متاهل

باسلام
من حدودا 4سال توو دوران متاهل بودنم با یه پسر مجرد از همسایه های خونه پدریم رابطه جنسی مکرر داشتم و بعد 4سال شوهرم متوجه شد و منو طلاق داد، اما آبرومو حفظ کرد. سیم کارتی که دستم بود به اسم شوهرم بود و بعد طلاق سیم کارتو ازم گرفت.الان حدودا 3سال از طلاقمون میگذره.
آیا شوهرم میتونه از طریق قانون و اینکه سیم کارت مال خودشه درخواست پرینت متن پیامکهای چندسال قبل رو بده و به واسطه متن پیامکها که مشخص هست که با اون شخص رابطه جنسی داشتم، ازم شکایت کنه؟
تورو خدا کامل جوابمو بدین.
اخیرا متوجه شدم که قراره اینکارو انجام بده شوهرم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شکایت کردن راحته ولی اثبات باید کرد . ولی تقریبا اگر اینکارو کنه کارخیلی سختی داره واگر انجام داد حتما وکیل بگیرید. ضمنا پرینت پیامک رو به شخص حتی مالک باشه نمیدن باید حتما دستور قاضی باشه.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر سیم کارت به اسم همسرتان باشد می تواند.در صورتیکه سوال دیگری بود می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل