مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک مکرر و عدم انتقال سند

سلام. بنده خودروی مگانی را خریده ام که با فروشنده که پلاک به نام او بود حضوری به تعویض پلاک رفتیم و پلاک و کارت ماشین و برگ سبز به نام من انتقال داده شد ولی با گذشت چند روز متوجه شدم که ماشین قبلا دوبار بدون انتقال سند قطعی تعویض پلاک شده بوده الان من مالک سند قطعی که سند به نامش است را پیدا کرده ام ایشان میتواند مستقیم به نام من سند بزند ؟ چون من ساکن اصفهان و دونفر قبلی را نمیشناسم ولی شیراز هستند. اصل اسناد کمپانی و سندهای بعدی و ... همه نزد من است راهکار چیست؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر این کار را بکند که خیلی خوب است ولی اگر نشد باید دادخواست بدهید.