مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فرد خارج از کشور

سلام
خواهر من در خارج از کشور هستن و برای انجام کارهای مالی و قضایی خود میخواهند به من وکالت تام بدهند. با توجه به اوضاعی که نمیتوانند به ایران بیایند. چگونه باید از کنسولگری اقدام کنند؟ و اینکه متن وکالت نامه باید چی باشه دقیقا؟
ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.متن رو معمولا کنسولگریها دارند...در عین حال می تونید از دفاتر اسناد رسمی هم اخذ نمایید.صادقی زاده وکیل