مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار

سلام خسته نباشید برای یک ویلا در لواسان سرایدار استخدام کردم و همراه با خانواده از سال 96 ساکن هستند
و برای کمک گفتم بیمه میکنم و از طریق شرکت دوستان بیمه اش کردم و الان ایشون رفتند اداره کار شکایت کرده که عیدی و سنوات مطالبه کرده
من برای روز دادگاهی چه باید ببرم و چگونه میشه دفاع کرد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شکایت ایشان بحق بوده وبیمه هم ازحقوق اولیه کارگرمی باشد وبهترین دفاع شما,دادن حق وحقوق کارگروجلب رضایت ایشان می باشد که سعادت دنیا وآخرت درادا دین هست.بهتراست درجلسه به سازش برسید.والاحقوق فراوانی دارند که درصورت مطالبه,شماباید بپردازید