مشاوره حقوقی رایگان - رفع بازداشت سند وثیقه زندانی

سلام من پدرم 86 سال دارد و الزایمر چندسالی هست و الان هم قدرت تکلم نداره یکی از برادرام برای ان یکی برادرم سند خونه را برده و بازداشت کرده مدارکو اورده خونه و انگشت پدرم زده حالا ان برادرم که 4سال زندانی براش بریدن با جریمه نمیره خودش معرفی کنه باید چکار کنیم حال پدرم هم خرابه تنها دارایی پدرم همینه و اگه مصادره بشه مادرم باید چکار کنه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اینجوریها هم که می فرمایید نیست.بدون حضورپدر,امکان نداردکه قاضی وثیقه راقبول کند .بهر حالا,اززمان ابلاغ تحویل مکفول به اجرای احکام کیفری,بهپدرتان,ظرف یک ماه ایشان راتحویل ندهد,به دستوردادستان,معادل وجه قرارصادره,ازوثیقه,ضبط وجزو اموال دولت میگرددوضمن اینکه برادرتان هم تحت تعقیب قرارمیگیرد تا مجازات خودرابکشد.بهتراست پدرتان دراین مدت یک ماه برادرتون راراضی به برگشت به زندان نماید یا ازاجرای احکام حکم جلبش رابگیرد وتوسط مامورین,ایشان رادستگیر و تحویل اجرای احکام نموده تقاضای آزادی وثیقه رابنماید.