مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سه گانه

با سلام
در اتوبان آزادگان در ترافیک ایستا قرار گرفتم. خودرو کاملاً متوقف بود و با خودروی جلو حدود 2 متر فاصله داشتم. پس از حدود 30 ثانیه توقف کامل خودرویی از پشت سر با من برخورد کرد که باعث ایجاد خساراتی به خودروی من و برخورد خودروی من با جلویی گردید. از منظر قانون مقصر در برخورد من با خودروی جلویی کیست؟ فاصله طولی ایمن در حالت ایستا از منظر قانون چقدر است؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.طبق روش سنتی و همیشگی کلا هر کسی که به جلویی بزند مقصر است و باید خسارت جلویی را بپردازد مگر بتوانید ثابت کنید.