مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام خسته نباشید من با همسرم 4 سالی میشه که به اختلاف خوردیم و از راه قانونی کارامون رو پیش میبریم زوجه برای نفقه اقدام کرده البته اینم بگم که سال 96 چون تمکین نکردن نامه ی عدم تمکین شونو دارم و نفقه بهش تعلق نگرفت حالا دوباره اقدام به نفقه کردن از طریق مشاوره دادگستری و من هم گفتم باشه من امادم اما ایشون فقط میخاستن که من بگم نمیتونم زندگی کنم که محکوم بشم انتظار امادگی مو نداشتن من هم همان شب به منزل شان مراجعه کردم که به خانه بیاید اما خانواده شان مقاومت کردند و همسرم را قایم کردن من هم به 110 زنگ زدم و صورتجلسه شد که حاضر به بازگشت نیست و از همین طریق در دفتر قضایی نامه ی اجراییه الزام به تمکین رو درخواست کردم و ایشون 10 روز مهلت دارند که تمکین کنند میخاستم بدونم که من خونه نباشم و ایشون بیان غیبت محسوب میشه؟ منزلم اماده است با اثاثیه و اینکه تواین ده روز همسرم باید خودش تمکین کنه یا من برم دنبالش ؟ و اگر تمکین نکرد من چه اقدامی باید بکنم؟ نامه ازدواج مجدد میتونم بگیرم؟ درضمن من مشهد هستم محل سکونت زوجه در بابلسر است

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.از دادگاه بخواهید با همسرتان تماس بگیرد ودر همان روز همسر شما به دادگاه مراجعه کند...