مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در ثبت سند واحد مسکونی

سلام. من یک واحد آپارتمان مسکونی خریداری کردم که مقرر شد در تاریخ 96/6/20 به دفتر خونه برای ثبت سند مراجعه کنیم اما متاسفانه سند بعد از 3 سال هنوز آماده نشده، لازم بذکره که من تو اون زمان عدم حضور نگرفتم چون به قولهای فروشنده که 3- 4 ماه دیگه حاضر میشه اعتماد کردم. اولین سئوالم اینه که اگه شکایت کنم خسارتی که تو قولنامه ذکر شده رو میتونم دریافت کنم. دوم اینکه برای شکایت باید به کدوم نهاد مراجعه کنم. سپاسگزار

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.همینکه بعد ازتاریخ مقرردرمبایعنامه برای تنظیم سند حاضرنشده وتاکنون سندرابنام شما منتقل نکرده تخلفش محرز وشما مستحق وجه التزام مقرردرمبایعنامه می باشید.دادخواست الزام به تنظیم وانتقال سند ومطالبه وجه التزام مقرردرمبایعنامه راتقدیم کنید.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر موعد مشخصی برای انتقال سند قید شده باشد ودر آن تاریخ جهت اخذ گواهی عدم حضور اقدام نکرده باشید نمی توانید خسارت قراردادی را اخذ نمایید ودر رویه قضایی این موضوع مشهود است.اما برای اخذ سند رسمی و...می توانید اقدام نمایید.موفق باشید