مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مدارک اثبات فورس ماژور

باسلام بنده درسال 99 اقدام به فروش واحدی اپارتمان کردم که به علت شرایط کرونایی و مشکلاتی نظام مهندسی به اپارتمان داشت تحویل سند به تعویق افتاد وخریدار مطالبه خسارت روزانه کرده است حال پرسش من این است که با توجه به این که قانون فورس ماژور جزو مفاد قرارداد ما است و سند در شهرداری بود ان موقع برای اثبات عدم اراده خود در تنظیم سند چه مدارکی را باید اماده کنم ؟ باتوجه به این که سند اپارتمان حالا حاضر است ولی هنوز به نام شرکتی است که بنده قبلا خریده ام ایا میتوانم اثبات بی اراده بودن کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه موارد ذکر شده قابل پیش بینی بوده باشد فورس ماژور محسوب نمی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعید است ولی تلاش حود را بکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قرارداد بررسی شود تا شرایط فورس ماژور بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید به قوه
قاهره و فورس ماژور استناد نمایید

البته برای استناد به قوه قاهره ،
باید شرایط قانونی را داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گرچه اختلاف رویه وجود دارد وانگهی امکان پذیر است گاها البته

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام محتمل است اما می‌توانید دفاعیات خود را داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی از شهرداری بگیر اما بعید است دادگاه قبول کند هرچند هنوز وقت مطالبه وجه التزام از سوی خریدار نیست و دادگاه قبل از انتقال سند ازش قبول نمی کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی می توانید استناد کنید لیکن موارد باید برسی شود