مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مدرک تحصیلی از شرکت

با سلام، اینجانب با شرکتی برای همکاری به توافق رسیدم از طریق یکی از آشنایان سپس آنها اصل مدرک تحصیلی و کپی شناسنامه و کارت ملی من را درخواست کردند که به آن ها تحویل دادم، اما پس از یکماه هنوز شروع به کار نکردیم و تماس های من را پاسخ نمیدهند، میخواستم بدونم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اخذ اصل مدارک صحیص نمی باشد و باید مطالبه کنید و در صورت عدم استرداد اظهارنامه بدهید و سپس شکایت.