مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مدرک تحصیلی

درود بر شما اساتید گرامی در صورت عدم پاسخگویی به اظهارنامه مبنی بر مطالبه مدرک تحصیلی از شرکت مورد مطالبه، جهت دادخواست الزام بر استرداد مدرک ، از مراجع قضایی محل ثبت شرکت باید اقدام کرد یا از شهر محل سکونت هم امکان پذیر است؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محل مرکز عملیات اداری شرکت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما از شهر خودتان میتوانید دادخواست اقامه نمایید ولی مرجع صالح به رسیدگی ، دادگاه محل اقامت خوانده میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آدرس محل سکونت خوانده طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ثبت از هر جایی می‌توان اقدام نمود اما دادگاه صالح هر جا نمی‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ازطریق دفتر خدمات قضایی شهر محل سکونت میتوانید به دادگستری محل ثبت شرکت ارسال کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از دفاتر قضایی محل خودتان اقدام کنید بعدا به شما اعلام میگردد که به کجا مراجعه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جهت تنظیم دادخواست از هر دفتر خدمات قضایی در هر جای ایران می توانید اقدام کنید اما اینکه به کدام مجتمع قضایی و کدام شهر به رود بستگی به اسناد و مدارک محل وقوع عقد یا محل ثبت شرکت و عملیات شرکت دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست تکظیم نمایید به طرفیت شرکت مذبور و در محل شرکت رسیدگی خواهد شد اما دادخواست را از هرجایی میتوانید ثبت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرجع صالح به رسیدگی ، دادگاه محل اقامت شرکت میباشد ولی دادخواست را در شهر خودتان هم میتوانید ثبت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادگاه محل وقوع شرکت و یا محل دفتر مرکزی شرکت