مشاوره حقوقی رایگان - چکام پاس نمیشه

با سلام خدمت شما
من سه تا چک دارم که کلا ده میلیون و هفتصد هزار تومن میشه. از زمان پاس نشدنشون یکسال و نیم میگذره.
هرچی هم به طرف زنگ میزنم میگه ندارم و ........
الان بعد اینهمه ماه گفته 1200 دارم بهت بدم تا بقیشم خورد خورد بدم
میخوام شکایت کنم. میخوام ببینم واقعا میتونم ازش بگیرم. دیگه واقعا عصبیم کرده.
چقدر هزینه باید بکنم؟ و چقدر طول میکشه که پیگیری کنن؟ اصلا چیکارش میکنن؟؟
لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم. واقعا الان خیلی به پولم نیاز دارم.
ممنونم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام چچکها رو برگشت بزنید و از طریق شورای حل اختلاف هم وجه و هم تاخیر تادیه و هم خسارات دادرسی را مطالبه کنید هزینه دادرسی در شورا 1/25٪ مبلغ چک است