مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام
چند روز پیش با ماشینی که کنار خیابان توقف کرده بود بنده در حال دوچرخه سواری تصادف کردم و از پشت با وانت برخورد کردم. افسر راهور بنده را مقصر دانسته، در صورتیکه پیاده رو کاملا خاکی و حدود 20 متر جلوتر کنار خیابان پارکینگ باز شده باز هم بنده مقصر هستم یا امکان اعتراض و جواب گرفتن را دارم؟
باتشکر

پاسخ ها :

اعتراض به مقصر شدن در تصادف تعیین مقصر تصادف مقصر تصادف تصادف جرحی تصادف رانندگی تصادف