مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

با سلام
اینجانب پزشک کارمند پیمانی کمیته امداد امام و دارای پست سازمانی رییس اداره بهداشت و درمان استان به مدت 8 سال سابقه در پست و شاغل در دفتر استان میباشم که از حدود یکماه پیش بدون هیچگونه تخلف یا تقاضای شخصی یا انصرافی عزل شدم به پست کارشناسی تنزل پیدا کردم.
1- آیا امکان شکایت و درخواست پست همطراز برای اینجانب وجود دارد.
2- آخرین حکم انتصابی بنده تا قبل از عزل در این سمت مربوط به شهریور 93 بوده و لیکن در حکم حقوقی لحاظ شده است. آیا اسناد و مکاتبات اینجانب در سمت رییس اداره در این فاصله زمانی دارای وجاهت حقوقی و قانونی بوده؟
3- از استخدام پیمانی اینجانب طبق آخرین حکم کارگزینی 8 سال میگذرد آیا برای عدم تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی امکان شکایت وجود دارد؟
سپاس

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-پست سازمانی باید دارای حکم معتبر بوده باشد ولاغیر.2-گذشت زمان نافی موضوع نیست.3-خیر.یاالله

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام در صورتی که موجب تنزل گروه و طبقه شما شده باشد قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است در غیر اینصورت نه چون طبق رأی وحدت رویه هیات عمومی دیوان ،تغییر پست از اختیارات دستگاه اجرایی است