مشاوره حقوقی رایگان - فسخ و گرفتن ضرر از فروشنده آپارتمان

با سلام. در تاریخ 13 اردیبهشت ملکی 40 ساله خریداری کردم. در مبایعه نامه درج شده است که در صورت قرار داشتن در طرح مصوب شهرداری خریدار حق فسخ به همراه ضرر و زیان دارد. بنده کارمند شبکه بانکی هستم. بانک استعلام شهرداری را گرفته و عنوان شده در طرح شهرداری است و 70 درصد ملک متعلق به شهرداری و 30 درصد اجازه ساخت وجود دارد. در حدود نیمی از ثمن معامله بوسیله چک در موعدهای مقرر را پرداخت کرده ام. لطفا در خصوص فسخ و ضرر و زیان راهنمایی فرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

خیراله شکری

خیراله شکری :

سلام
به استناد خیار تخلف شرط (تصریح شده و ضمنی) حق فسخ و مطالبه خسارت وجود دارد