مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور از عقب به پراید

سلام. من با مو تور و سرعت 70 تا در اتوبان در حال حرکت بودم تصادفی در سمت دیگه ای اتوبان بود سرعت رو کم کردم در لاین کند رو ادامه دادم راننده نیسانی جلوم بود دید نداشتم راننده نیسان جوری که خواست تصادف بکنه رفت سمت سبقت تا متوجه شدم راننده پرایدی در لاین کند رو وسط جاده وایستاده بود به قصدتماشای تصادف سمت چپ اتوبان که من از عقب بهش زدم ازشیشه عقب داخل ماشین رفتم بیهوش شدم بعدچند روز بهوش اومدم منو مقصر گذاشتند به دلیل اینکه راننده پراید عنوان کرده که مسیر خودش رو رفته و بنده از عقب بهش زدم الان اعتراض کردم برای کروکی مجدد و میدونم افسر کروکی خبر از اینکه راننده وسط جاده ایست کرده نداشته حال بنده مقصرام یا راننده پراید؟ ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تفاوتی ندارد که ماشین جلویی در حال حرکت بوده یا ایستاده به هر حال شما با عدم رعایت فاصله طولی موجب تصادف شده اید