مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی برون استانی با تعهد 10 ساله دولتی

سلام. خسته نباشید استخدامی دولتی امسال قبول شدم با تعهد 10 ساله به خدمت در منطقه محروم میخواستم بدونم راهی وجود داره برای انتقالی به استان محل زندگی خود کلا کسی که تعهد 10 ساله داده دولت امکان انتقال و جابجایی وجود داره و این که کارمند رسمی یا پیمانی برای انتقالی گرفتن تاثیر داره؟؟؟؟؟ ناگفته نماند مجرد هم هستم .... ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر متاسفانه