مشاوره حقوقی رایگان - منزل مستقل و نفقه

سلام ببخشید من برای تمکین درخواست کارشناسی منزل با اسباب و وسایل دادم هنوز هیچ رایی صادر نشده ولی شوهرم زنگ زد و اس ام اس داد که خونه تهیه کرده با وسایل و گفت پاشو بیا من میتونم صبر کنم تا رای صادر بشه و کارشناسی صورت بگیره یا چون زنگ زده اس ام اسم داده باید برم تمکین کنم؟ بعدا نتونه نفقه این ایام از زمان اعلام قطع کنه؟

پاسخ ها :

کارشناسی منزل برای تمکین تهیه منزل مستقل برای زوجه تمکین نفقه قوانین تمکین