مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی قیمت ملک

سلام خسته نباشید
بنده زمینی که خریدم الان فهمیدم که زمین مال فروشنده نبوده و مال شهرداری هست. فروشنده هم میگه به قیمت روز پولتو میدم ولی منظورش کمتر از قیمت روز هست. میخاستم بدونم بدون اینکه شکایت کنم شورای حل اختلاف به زمین قیمت میذاره؟
لطفا توضیح بدید.ممنونم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می توانید از طریق کارشناس رسمی دادگستری و مشاورین املاک از قیمت روز مطلع شوید در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی برای طرح شکایت اقدام نمایید