مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن ازدواج قبلی

قبل از عقد همسرم موضوع ازدواجش با پسر عموی خودش را مطرح کرد و من از این ازدواج منصرف شدم ولی با واسطه و التماس و اینکه سن خیلی پایینی داشته و 13 ساله بوده و به اجبار عقد کرده ازدواج کردیم
بعد از ازدواج متوجه شدم که بعد از بیست سالگی ازدواج کرده و به من دروغ گفته ولی الان زیر بار نمیره
خواستم بدونم راهی وجود داره که من بتونم سن دقیق ازدواج قبلی را بدونم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چون به شما گفته است فریب در ازدواج قابل شکایت نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گذشته گذشته و گذشته را رها کن به زندگی اینده خود بپرداز و زندگی خود را خراب نکن نبش قبر گذشته هیچ وقت بخیر و خوشی تمام نشده است