مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ... موتور

سلام با عرض ادب در سال 96 یک خودرو لیفان x60 ثبت نام کردم و همان روز بدون پلاک تحویل گرفتم 2 میلیون بیشتر دادم مدتی بعد سند به نام ضامنم زده شده و تحویل او دادند در حالی که پیش پرداخت به نام من بوده و خودرو با رسید تحویل خودم گردیده و خودرو قرارداد صلح هم نداشت متاسفانه هرچه مراجعه میکنم به نتیجه نمیرسم منم اقساط را پرداخت نکردم و مورد فشار ضامن هستم میترسم خودرو را توقیف کنند چه کنم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، باید علیه شخص ضامن اقامه دعوی در دادگاه داشته و مالکیت خود را اثبات نموده و سپس ابطال سند خودرو و تغییر به نام خود نمایید