مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور سند تک برگ برای زمین

برای دریافت سند تک برگ بازرس آمد زمین مربوطه را معاینه کرد و بدلیل عبور یک تیر برق از بالای زمین ما که ترانسش در زمین مجاور است و به ما تعلق ندارد گفت نمیشود تک برگ برای ما صادر کنند ... آیا این این قضیه مربوط است به اداره ثبت اسناد و املاک؟! و راه حل قانونی چیست؟!

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
عبور تیر برق مانعی برا صدور سند مالکیت نیست اما ممکنه شخصی که تیر برق اون از زمین شما رد شده دارای حق ارتفاق(مثل حق العبور در ملک غیر ) باشه و باید تکلیف این مورد در زمان صدور سند روشن شود