مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب فرزند

سلام خدمت مدیر سایت: من دو طفل 9 و 5 ساله داشتم خانمم مشکل پیدا کرد چهار سال طفل به دنیا نیاوردیم بعد چهار سال با اسرار زیاد خانمم حمل گرفت و دو هفته قبل طفل قبل از وقت به دنیا آورد در اثر عمل جراحی و هفته ای نگذشته بود که طفل به کرویات سفید خون ضرورت پیدا کرد خون فامیلی خانمم A و از خوش هم A است و خون خاندانی خودم O که خون خودم هم O- است ولی خون طفل B- است آیا برایم توضیح در زمینه داده میتوانید خیلی ناراحتم از این بابت لطفا کمکم کنید خیلی از این بابت نگرانم چی کار میتوانید برایم بگویی که این طفل مال من است ؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

یک نکونه مثل موی کودک رو میتونید بدید برای ازمایش تا مطمین بشید