مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکمی که اجرا شده

در سال 95 به جرم خیانت در امانت به یکسال حبس محکوم شدم و در سال 96 اجرا و سال 97 با طی مدت محکومیت ازاد شدم، محکومیتم به صورتجلسه ای استناد شده که در هیچیک از مراحل رسیدگی به روئیت نرسید حتی نپرسیدن قبول داری یا نه الان جهت گرفتن کپی از مدارک پرونده متوجه شدم که صورتجلسه فوق را بنده امضا نکردم. چگونه میتوانم پرونده را به جریان بندازم؟ لطفا راهنمای فرمائید. ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام مسئله فوق تخلف انتظامی برای بازپرس و قاضی پرونده شما محسوب می شود میتوانید در دادگاه عالی انتظامی قضات آن را عنوان نمایید