مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عفو و نوشتن توبه نامه

باسلام. همسرم در تاریخ93/2/25 دستگیر شده و اکنون حکم قطعی 15 سال برای وی صادر شده است. عنوان پرونده در دادگاه اول محاربه و پس از اعتراض و تشکیل دادگاه مجدد با عنوان بغی مطرح شده است. آیا مشمول عفو رهبری میشود ؟ آیا در این مرحله برای اظهار ندامت و توبه میتواند توبه نامه بنویسد و آیا توبه نامه تاثیری در کاستن حکم وی دارد ؟

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

در قانون آئین دادرسی جدید امکان توبه هست ولی این بسته به نظر دادگاه هست که قبول کنه یا نه در ضمن برای محاربه 15 سال خوبه هست شکر خدا که اعدام ندادن البته پس از سپری شدن حدود 5 یا 6 سال در صورت اصلاح محکوم علیه امکان عفو رهبری وجود داره