مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی

درود و وقت بخیر
در دعوای ورشکستگی که شخص تاجر متوقف مطرح می کند اولا این دعوا را صرفا علیه دادستان مطرح می کند ثانیا بعد از 6 ماه از تاریخ توقف دعوا را مطرح می کند آیا این دعوا قابلیت استماع دارد ? در صورتی که قابل استماع نیست دارای چه ایراداتی می باشد و چگونه این ایرادات مرتفع می شود?

در صورتی که ورشکسته مدعی برائت ذمه خویش بوده و قصد ادامه فعالیت تجاری داشته باشد چه اقدام حقوقی برای نیل به این مقصود خویش باید انجام دهد؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بر علیه دادستان و سایر طلبکاران و اگر ظرف سه روز از توقف رشکستگی خود را اعلام ننماید بعنوان تقصیر و تقلب مجازات میشود.